WELCOME TO GOLF COURSE CLUBHOUSE PROJECT

We are looking for a modern golf clubhouse with a bit of Zanzibar/Arabic style on the North-East coast of Zanzibar for an upcoming resort. The floor space for the design is approximately 10,000 sqm per floor. 

MAR 2017-PRESENT 

Location Zanzibar Island, East Africa

Client Confidential

Project Task: Architecture Design of Golf Course Clubhouse

When looking at the layout of the land you’ll notice that the coastline is East of the clubhouse. The clubhouse is located on the cliff-edge and will occupy a sloping site at approximately 1:15 gradient.

The parking and service access should be North of the clubhouse, Driving range West of the clubhouse and the 18th green South of the club house. You will see below that a lot needs to happen at the ground floor, less on the first floor and only a restaurant and kitchen on the roof or top floor.

meet the PROJECT TEAM

 MASTERMIND

SIMON CHAN

CREATIVE DESIGNER

HAYDEN LO

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Not a member? Sign up. Log Out
mobile ip tracker